O‘Q OTISH MASHQINI TASHKILLASHTIRISH VA O’TKAZISH USLUBI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola chaqiruvga qadar boshlang'ich tayyorgarlik darslarida otish tayyorgarligi bo’limida o'q otish mashqlarini o'tkazish uslubiyatiga bag'ishlangan.Maqolada mavzuning maqsad va vazifalari, pedagogic va psixologik asoslari, xavfsizlik qoidalari, o'quv usullari va otish mashqini tashkil qilish va o‘tkazish usullari ko'rib chiqiladi. Maqolani maqsadi CHQBT fani o‘qituvchilariga otish tayyorgarligi fanidan o‘q otish mashqini tashkillashtirish va o‘tkazish bo’yicha bilimlarini takomillashtirishdan iborat.