BADIIY GIMNASTIKANING PAYDO BO’LISHI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada badiiy gimnastikaning paydo bo‘lish tarixi, uning shakllanishiga ta’sir etgan omillar hamda sport turi sifatida rivojlanish bosqichlari yoritilgan. Shuningdek, badiiy gimnastikaning jismoniy tarbiya tizimidagi o‘rni va yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati tahlil qilingan.