YOSHLAR HAYOTIDA IJTIMOIY TARMOQLARNING O‘RNI VA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada axborotlashgan jamiyat sharoitida ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar hayotiga ko‘rsatayotgan ko‘p qirrali ta’siri tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar o‘rtasidagi muloqot tizimi, shaxsning intellektual rivojlanishi va dunyoqarashi shakllanishidagi o‘rni yoritilgan. Maqolada virtual makonning ijobiy imkoniyatlari bilan bir qatorda, vaqtdan samarasiz foydalanish va axborot xurujlari kabi dolzarb muammolar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, yosh avlodda internetdan ongli foydalanish madaniyatini shakllantirish bo‘yicha xulosalar ilgari suriladi.