RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA MILLIY IQTISODIYOTNING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Bugungi kunda jahon iqtisodiyotida keng qamrovli o‘zgarishlar va sezilarli o‘sishlar kuzatilmoqda. Ushbu jarayonlarda ayollarning hissasi muhim ahamiyatga ega. Maqolada ayollarning iqtisodiyotning turli sohalariga, jumladan tadbirkorlik, kichik biznes va boshqa tarmoqlarga faol kirib borishi, ularga berilayotgan imkoniyatlar hamda ularning milliy va jahon iqtisodiyotidagi o‘rni haqida mulohazalar keltiriladi.