BELBOG'LI KURASHNING RIVOJLANISH TARIXI. (Ustozlar uchun, 2026)
Kurash tarixi  asosan qadim o'tmishga borib taqaladi. Usha davrlardan boshlab bizgacha kurash turlari rivojlanib kelgan. Maqola mazmuni ham belbog'li kurashning paydo bo'lishi va rivojlanish tarixini haqida so'zlaydi.