MILLIY KURASHNING QOIDALARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Aslida kurashning asl negizi qadim o'tmishga borib taqaladi. Shu sababdan ham kurash milliyligimzni aks etadi va daqim tarix jabhalari haqida so'zlaydi. Kurash sportchini jismoniy jihatdan takomillashtirish bilan bir qatorda qadriyatlarni ham namoyon qiladi.