O‘QUVCHILARNING HUQUQIY BILIMLARINI SHAKLLANTIRISHDA UMUMTA’LIM MAKTABLARIDAGI AYRIM MUAMMOLAR. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida o‘quvchilarning huquqiy bilimlarini shakllantirishdagi muammolar haqida so‘z boradi. Shuningdek, bu muammolarni bartaraf etish haqida ayrim fikr va mulohazalar yuritiladi.