MAKTAB TA`LIMI JARAYONINI KORREKSIYA QILISH (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab faoliyatini korreksiya qilishning muhim jihatlari, ya’ni maktab boshqaruvini takomillashtirish, o‘quv dasturlarini maktab sharoitiga moslashtirish hamda pedagogik metodlarni yangilash orqali ta’lim sifatini oshirish masalalari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash, o‘qituvchilar malakasini oshirish va o‘quvchilar uchun qulay ta’lim muhitini yaratishning ahamiyati tahlil qilingan.