SUN’IY INTELLEKTNING HAYOTIMIZGA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda sun’iy intellektning zamonaviy jamiyat hayotiga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, texnologiyaning afzalliklari bilan birga ayrim muammolari ham ko‘rib chiqiladi.