VOKAL IJROCHILIGIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PEDAGOGIK USULLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada vokal ijrochiligi jarayonida uchraydigan asosiy muammolar hamda ularni bartaraf etishning pedagogik usullari ilmiy-nazariy jihatlari hamda vokal ijrochilarida ko‘p uchraydigan muammolar – noto‘g‘ri nafas olish, ovoz apparatidan noto‘g‘ri foydalanish, intonatsion madaniyati bilan bog‘liq qiyinchiliklar imliy asosda tahlil qilindi.