MENEJMENT TEXNOLOGIYALARI VA ULARNING ZAMONAVIY TASHKILOTLAR FAOLIYATIDAGI AHAMIYATI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada menejment texnologiyalarining mazmuni, ularning tashkilot faoliyatini samarali boshqarishdagi o‘rni hamda zamonaviy boshqaruv tizimida qo‘llanilayotgan asosiy menejment texnologiyalari yoritib berilgan. Shuningdek, menejment texnologiyalarining korxona samaradorligini oshirishdagi ahamiyati ham tahlil qilingan. Zamonaviy tashkilotlarda boshqaruv jarayonini takomillashtirish uchun turli boshqaruv usullari va texnologiyalaridan foydalanish zarurligi ko‘rsatib o‘tilgan.