LOGISTIKADA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI, ERP TIZIMLARI, INNOVATSIYALAR VA “YASHIL LOGISTIKA” TUSHUNCHASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada logistika sohasida qo‘llanilayotgan zamonaviy axborot texnologiyalari, ERP tizimlari, logistika jarayonlaridagi innovatsiyalar hamda “yashil logistika” tushunchasi haqida ma’lumot beriladi. Mazkur texnologiyalar logistika tizimlarini samarali boshqarish, xarajatlarni kamaytirish va ekologik barqarorlikni ta’minlashda muhim ahamiyat kasb etadi.