GENDER YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK PEDAGOGLARDA MADANIY MULOQOTNI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada gender yondashuv asosida bo‘lajak pedagoglarda madaniy muloqot kompetensiyasini shakllantirishning nazariy, metodologik va amaliy jihatlari keng yoritiladi. Shuningdek, pedagogik faoliyatda kommunikativ madaniyatni rivojlantirishga xizmat qiluvchi innovatsion yondashuvlar, metodlar va texnologiyalar chuqur tahlil qilinadi.