KICHIK BIZNES UCHUN RAQAMLI MARKETING VA E-SAVDO YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu bob kichik biznes uchun raqamli marketing va e-savdo yechimlarini kompleks tahlil qiladi. Tadqiqot raqamli transformatsiyaning dolzarbligini, KOB duch kelayotgan muammolarni va ularni hal qilishda samarali strategiyalarni o‘rganadi. Adabiyotlar sharhi asosida video marketing, ijtimoiy media va mijoz tajribasi kabi asosiy raqamli marketing strategiyalari, shuningdek, yetakchi e-savdo platformalari baholanadi. Natijalar kichik biznesning raqamli muhitda muvaffaqiyat qozonishi uchun ma’lumotlarga asoslangan qarorlar qabul qilish va mos platformalarni tanlash muhimligini ko‘rsatadi. O‘zbekiston kontekstiga moslashtirilgan tavsiyalar beradi va kelajakdagi tadqiqot yo‘nalishlarini belgilaydi.