BOSHLANĞİCH SINF O‘QUVCHİLARİ TARBİYASİDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLİKNİ TASHKİL ETİSH METODIKASI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini tarbiyalashda ota-onalar bilan samarali hamkorlikning ahamiyati va metodik usullarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqot jarayonida ota-onalar va o‘qituvchilar o‘rtasidagi muloqotning bolalarning akademik va ijtimoiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilindi. Maqolada individual va guruh shaklidagi hamkorlik, treninglar, ochiq darslar, onlayn platformalar orqali aloqa kabi metodik yondashuvlar ko‘rib chiqildi. Tadqiqot natijalari ota-onalar bilan faol hamkorlikning bolalarning intellektual, ijtimoiy va emotsional rivojlanishida muhim ahamiyatga ega ekanligini ko‘rsatdi.