BOSHLANG‘ICH SINFLARDA 4K METODINING QO‘LLANILISHI VA SAMARASI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini zamonaviy ta’lim talablari asosida o‘qitishda 4K metodining ahamiyati, uning tarkibiy qismlari hamda dars jarayonida qo‘llash usullari yoritilgan. Shuningdek, ushbu metod orqali o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ijodkorlik, jamoada ishlash va muloqot qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari 4K metodini boshlang‘ich ta’lim jarayonida qo‘llash o‘quvchilarning faolligini oshirish va ta’lim samaradorligini ta’minlashda muhim omil ekanligini ko‘rsatadi.