OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA STRESS HAMDA ZOʻRIQISH HOLATLARINI OLDINI OLISHGA QARATILGAN SAMARALI PSIXOLOGIK USULLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilar orasida uchraydigan stress va psixologik zo‘riqish holatlarining sabablari hamda ularni oldini olishga qaratilgan samarali psixologik usullar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixologning bu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi.