BUYUK SIYMOLAR HAQIDAGI ETYUD-MAQOLALAR (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada adabiy tanqiddagi  portret-maqola va uning kichik bir shakli etyud-maqola haqida fikr yuritiladi, adabiyotshunos olimi H.Homidiyning Ko‘hna sharq darg‘alari” kitobiga kirgan uchta etyud-maqola va ularning mazmun-mohiyati, ahamiyati haqida ma’lumot beriladi.