INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUVNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘qitishda kompetensiyaviy yondashuvning nazariy asoslari va uning zamonaviy pedagogik metodlar orqali amaliyotga joriy etilishi keng yoritilgan. Tadqiqot davomida yuqori sinf va texnikum o‘quvchilarida kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishda innovatsion metodlarning samaradorligi o‘rganildi. Olingan natijalar jadval ko‘rinishida taqdim etildi.