RAQAMLI MARKETING TADQIQOTLARI VA TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola 2026-yil holatiga ko‘ra jahondagi va O‘zbekiston raqamli marketingni tahlil qiladi. Maqolada sun'iy intellekt agentlarining roli, qidiruv tizimlarining GEO modeliga o‘tishi va O‘zbekistonning 89 foizlik internet penetratsiyasi sharoitida Uzum kabi ekotizimlarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, maqolada  samaradorligini o‘lchash uchun zamonaviy KPI ko‘rsatkichlari keltirilgan.