OILAVIY SHAJARA VA KELAJAK AVLOD UCHUN QADRIYATLAR SHAKLLANISHI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy shajara tushunchasi, uning ahamiyati, amaliy qo‘llanilishi hamda yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, insonning kelajak avlod uchun qanday ma’naviy qadriyatlar qoldirishi mumkinligi tahlil qilinadi.