FARZAND TARBIYASIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada farzand tarbiyasida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari keng yoritilgan. Xususan, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interfaol metodlar hamda innovatsion yondashuvlarning bolalar rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy pedagogik vositalar yordamida farzandlarda mustaqil fikrlash, muammoli vaziyatlarni hal etish, ijodiy yondashuv va ijtimoiy faollikni shakllantirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.Shuningdek, ota-ona va pedagoglarning o‘zaro hamkorligi, tarbiya jarayonida raqamli vositalardan oqilona foydalanish hamda milliy qadriyatlarni zamonaviy yondashuvlar bilan uyg‘unlashtirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan. Maqola yakunida farzand tarbiyasida samaradorlikni oshirishga xizmat qiluvchi tavsiyalar berilgan