BREND ARXITEKTURASINI YARATISH (Ustozlar uchun, 2026)
Brend arxitekturasi tushunchasi va maqsadlari marketing va brend menejmentida juda muhim ahamiyat kasb etadi. Brend arxitekturasi deb, kompaniyaning brend portfeli qanday tuzilishini, turli brendlar va mahsulotlar qanday tartibda joylashtirilganligini idrok qilish tushuniladi. Brend arxitekturasi kompaniyaning strategik maqsadlari va iste'molchilar ehtiyojlariga muvofiq ravishda ishlab chiqiladi.