STANDARTLASHTIRILGAN MARKETING STRATEGIYASI: GLOBAL BRENDINGNING USTUNLIKLARI VA AMALIY TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada global marketingning fundamental yondashuvlaridan biri  standartlashtirilgan marketing strategiyasining mazmun-mohiyati tahlil etiladi. Global raqobat muhitida brend barqarorligini ta’minlash, xarajatlarni optimallashtirish va iste’molchi ongida yagona imidjni shakllantirish masalalari kompleks ko‘rib chiqiladi. Apple va Coca-Cola kabi korporatsiyalar tajribasi asosida strategiyaning iqtisodiy foydalari va madaniy to‘siqlar bilan bog‘liq xatarlari yoritilgan.