VIRTUAL VA TO‘LDIRILGAN BORLIQ (AR) TEXNOLOGIYALARINING OZIQ-OVQAT MARKETINGIDAGI ISTIQBOLLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada virtual borliq (VR) va to‘ldirilgan borliq (AR) texnologiyalarining oziq-ovqat marketingidagi o‘rni va istiqbollari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar rivojlanishi natijasida marketing faoliyatida interaktiv yondashuvlar keng qo‘llanilmoqda. AR va VR texnologiyalari iste’molchilar bilan samarali muloqotni ta’minlash, mahsulot haqida vizual va kengaytirilgan ma’lumot berish hamda brend imijini mustahkamlashda muhim vosita hisoblanadi. Tadqiqotda ushbu texnologiyalarning marketing samaradorligiga ta’siri va kelajakdagi rivojlanish tendensiyalari o‘rganilgan.