GLOBAL INFLYATSIYA SHAROITIDA OZIQ-OVQAT BRENDLARINING NARX STRATEGIYALARI VA SODIQLIK DASTURLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada global inflyatsiya sharoitida oziq-ovqat sanoati korxonalarining narx shakllantirish strategiyalari va iste'molchilar sodiqligini saqlab qolish usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida "shrinkflyatsiya" (shrinkflation), dinamik narxnavo va shaxsiylashtirilgan sodiqlik dasturlarining samaradorligi ko‘rib chiqiladi. Maqola marketing strategiyalarini optimallashtirish orqali inqiroz davrida bozor ulushini saqlab qolish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.