FERMER XO‘JALIKLARI BO‘YICHA AXBOROTLAR BAZASINI SHAKLLANTIRISH VA STATISTIK MA’LUMOTLAR SIFATINI OSHIRISH YO‘LLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tadqiqot fermer xo‘jaliklari bo‘yicha axborotlar bazasini shakllantirish va statistik ma’lumotlar sifatini oshirish yo‘llarini o‘rganadi. Fermer xo‘jaliklarining samaradorligini oshirishda axborot texnologiyalarining roli muhimdir. Tadqiqotda axborotlar bazasini yaratish jarayonlari, statistik ma’lumotlarning tahlili va sifatini oshirish usullari ko‘rib chiqiladi. Bu tadqiqot fermerlarga va davlat organlariga qimmatli ma’lumotlar taqdim etadi.