YOSHLAR ORASIDA KASBIY KOʻNIKMALARNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada yoshlar orasida kasbiy ko‘nikmalarni rivojlantirishning psixologik masalalari, ularning kasb tanlashdagi motivatsiyasi va psixologik tayyorgarligi yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilar va talabalarning kasbiy yo‘nalishdagi qobiliyatlarini aniqlash, rivojlantirish va qo‘llab-quvvatlash usullari tahlil qilingan.