OʻQUVCHILARDA XARAKTER XUSUSIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarda xarakter xususiyatlarini shakllantirishning psixologik asoslari, bu jarayonga ta’sir etuvchi omillar hamda samarali usullar yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning shaxs xarakterining rivojlanishidagi o‘rni tahlil qilingan.