XALQARO MOLIYA INSTITUTLARIDAN O`ZBEKISTONGA JALB ETILGAN INVESTITSIYALARNING SAMARADORLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada xalqaro tajriba tahlili asosida moliyalashtirish tizimining ustun va zaif tomonlari aniqlangan hamda O‘zbekistonda moliyalashtirish manbalari asosida investitsiya loyihalarini moliyalashtirish tizimini takomillashtirish bo‘yicha aniq ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.