BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDAGI RUHIY ZO'RIQISH MUAMMOSI BO'YICHA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola boshlang'ich sinf o'quvchilaridagi ruhiy zo'riqish muammosiga bag'ishlangan mahalliy va xorijiy olimlarning ilmiy tadqiqotlari tahlili yoritilgan. Ruhiy zo'riqishning kelib chiqish sabablari, o'quvchilarning o'qish faoliyatiga ta'siri hamda uni bartaraf etish yo'llari haqida ilmiy xulosalar keltirilgan.