DAVLAT BYUDJETI VA UNING IQTISODIY O‘SISHGA TA’SIRI. BYUDJET SIYOSATI VA UNING IJTIMOIY INFRATUZILMAGA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada davlat byudjetining iqtisodiy o‘sishga va ijtimoiy infratuzilmaga ta’siri tahlil qilinadi. Xorijiy mamlakatlarning byudjet siyosati tajribasi O‘zbekistonda qo‘llanilishi mumkinligi va yuzaga keladigan muammolar hamda ularning yechimlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, mamlakatimizda byudjet siyosatini takomillashtirishga doir takliflar taqdim etiladi.