MAKTABDA BOLALARGA NISBATAN ZOʻRAVONLIK HOLATLARINI OLDINI OLISH YUZASIDAN AMALGA OSHIRILAYOTGAN PSIXOLOGIK CHIRA-TADBIRLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada maktab muhitida bolalarga nisbatan zo‘ravonlik holatlarini oldini olishning psixologik chora-tadbirlari, ularning samaradorligi hamda bu jarayonda pedagoglar, psixolog va ota-onalarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilar o‘rtasida sog‘lom muhitni shakllantirish yo‘llari tahlil qilingan.