SUN’IY INTELLEKT VA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA SPORT MASHG‘ULOTLARINI OPTIMALLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
mazkur maqolada sport mashg‘ulotlarini samarali tashkil etishda sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalarning o‘rni hamda imkoniyatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy sport tizimida sportchilarning jismoniy holatini monitoring qilish, mashg‘ulot yuklamalarini optimallashtirish, jarohatlarning oldini olish va individual mashg‘ulot dasturlarini ishlab chiqishda raqamli texnologiyalar muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu texnologiyalar sportchilarning natijadorligini oshirish, murabbiylarning qaror qabul qilish jarayonini qo‘llab-quvvatlash va sport tahlilini chuqurlashtirish imkonini berishi ko‘rsatib o‘tilgan.