O’ZBEK IMMIGRANTLARINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MOSLASHUVIGA TA’SIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu ilmiy ishda o‘zbek immigrantlarining xorijiy muhitga moslashish jarayonida yuzaga keladigan psixologik holatlar va ularga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida stress, madaniy farqlar, til muammolari hamda ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash darajasi muhim rol o‘ynashi aniqlandi. Shuningdek, real hayotiy kuzatuvlar asosida immigrantlarning moslashuv jarayoni yanada chuqurroq yoritildi.