AMIR TEMUR VA BUYUK DAVLATCHILIK SILSILASI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Amir Temurning dunyoga kelishidan,davlat boshqaruviga qadam qo’ygani va harbiy siterategik yurushlari, davlat boshqaruvidagi oqilona, xalq bilan hamfikrlikda yuritgan siyosati haqida ma’lumot beriladi.