JAMIYATDA AYOLLAR IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISH MASALASI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada davlat va jamiyatda ayollarning roli, ayollarning ijtimoiy faolligini oshirish orqali jamiyatga gender tenglikni ta'minlash masalasi manbalar asosida  atroflicha tahlil etilgan.