O’QUVCHILARDA O’ZINI O’ZI RIVOJLANTIRISH VA O’RGANISHGA INTILISHINI SHAKILLANTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarida izlanuvchanlik qobiliyatini rivojlantirish haqida ilmiy fikrlar ilgari surildi.