QANDLI DIABET BILAN OG‘RIGAN BEMORLARDA YURAK-QON TOMIR ASORATLARINING OLDINI OLISHDA ZAMONAVIY TERAPIYA USULLARI. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy tezisda qandli diabet (QD) bilan og‘rigan bemorlarda yurak-qon tomir tizimi asoratlarini kamaytirish hamda ularni oldini olishda qo‘llaniladigan zamonaviy davo usullari, ularning klinik samaradorligi va profilaktik ahamiyati yoritilgan.