LOGOPEDIK MASHG‘ULOTLARDA O‘YIN TEXNOLOGIYALARINING SAMARADORLIGINI O‘RGANISH VA TAHLIL QILISH (Ustozlar uchun, 2025)
AnnotatsiyaMaqolada logopedik mashg‘ulotlarda o‘yin texnologiyalarini qo‘llashning samaradorligi tahlil qilingan. O‘yin faoliyatining nutqni rivojlantirishdagi, fonematik eshituvni shakllantirishdagi va yozma nutqni to‘g‘rilashdagi o‘rni ko‘rsatib o‘tilgan. Tadqiqot natijalari o‘yin texnologiyalarining bolalarda motivatsiyani oshirishi, diqqat, xotira, tafakkur va nutq faolligini rivojlantirishdagi ahamiyatini tasdiqlaydi.