ЗАРГАРЛИК КАСБИ АЁЛЛАР ҚЎЛИДА (Ustozlar uchun, 2025)
Халқ ҳунармандчилиги ҳам миллий бойлигимиз. Асрлар қаъридан бизгача етиб келган халқ ҳунармандчилиги намуналарига сайқал бериш – бугунги куннинг долзарб масаласига айланганлигини давлатимиз сарварининг ташаббусидан ҳам билса бўлади. Халқ ҳунармандчилиги намуналарида бизнинг миллий қадриятларимиз акс этиши, табиий