МАРКАЗИЙ ОСИЁ ХАЛҚЛАРИНИНГ КАДИМГИ МАДАНИЯТИ. (Ustozlar uchun, 2025)
Марказий Осиё маданияти жаҳон маданияти тарихида муҳим ўрин тутади. Президентимиз И.А.Каримов айтганларидек, – «Модомики, ўз тарихини билган, ундан руҳий қувват оладиган халқни енгиб бўлмас экан, биз ҳаққоний тарихимизни тиклашимиз, халқимизни, миллатимизни ана шу тарихимиз билан қуроллантиришимиз зарур. Тарих билан қуроллантириш, яна бир бор қуроллантириш зарур».