SUN’IY INTELLEKTNING HOZIRGI ZAMONDAGI O‘RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining hozirgi zamondagi o‘rni, uning jamiyat, iqtisodiyot va ta’lim tizimidagi ahamiyati keng yoritilgan. Shuningdek, sun’iy intellektning afzalliklari, muammolari va kelajak istiqbollari chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, sun’iy intellekt zamonaviy hayotning ajralmas qismiga aylanib bormoqda.