OʻQUVCHILARDAGI MAKTABGA ADAPTATSIYA DAVRINNG PSIXOLOGIK MUAMMOLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning maktabga moslashuv (adaptatsiya) davrida yuzaga keladigan psixologik muammolar, ularning sabablari va bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, bu jarayonda oila, maktab va psixologning o‘rni tahlil qilingan.