OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirishning psixologik jihatlari, uning ahamiyati hamda bu jarayonda oila, maktab va psixologning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlash orqali to‘g‘ri kasb tanlashga yordam berish masalalari tahlil qilingan.