ABDULLA QAHHOR VA OYBEKNING ADABIY-TANQIDIY QARASHLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mavzuning o’rganilish darajasi,o’rganilish obyekti.Abdulla Qahhor va Oybek ijodining o’rganilishi usgbu maqolada yoritilib berilgan. Abdulla Qahhorning so’z bilan ma’no anglatishi yoritilgan.