HARBIY TA’LIM TIZIMIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA TEXNOLOGIK INTEGRATSIYA (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada harbiy ta’lim yo‘nalishida qo‘llanilayotgan zamonaviy pedagogik usullar, xususan, vaziyatli modellashtirish, Sun’iy Intellekt (AI) va Aqlli repetitorlik tizimlarining (ITS) samaradorligi tahlil qilinadi. Maqolada qaror qabul qilish tezligini oshirishda Gik qonunining o‘rni, psixologik tayyorgarlikning raqamli ko‘rsatkichlari va texnologik integratsiyaning harbiy kadrlar tayyorlashdagi strategik ahamiyati aniq raqamlar va faktlar asosida yoritilgan.