INTERNETDAN SAMARALI FOYDALANISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada internetning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni, ayniqsa o‘quvchilar hayotidagi ahamiyati yoritilgan. Internetning bilim olish, dunyoqarashni kengaytirish va mustaqil ta’lim olishdagi imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, undan to‘g‘ri va samarali foydalanish yo‘llari, vaqtni boshqarish va maqsad qo‘yish masalalari ko‘rib chiqilgan. Internetdan noto‘g‘ri foydalanishning salbiy oqibatlari ochib berilib, o‘quvchilarga uni ongli va me’yorida ishlatish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.