KIMYO DARSLARIDA INTERFAOL METODLAR, ULARNING QO'LLANILISHI VA AHAMIYATI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada kimyo darslarida interfaol metodlardan foydalanish, ularning ta’lim jarayonidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Interfaol usullar o‘quvchilarning faolligini oshirish, mustaqil fikrlashini rivojlantirish hamda kimyoviy tushunchalarni chuqurroq o‘zlashtirishga yordam beradi. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida darslarni tashkil etishning samaradorligi tahlil qilinadi.