BOSHQARUV TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY MUAMMOLARI VA YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada boshqaruv tizimida psixologik xizmatni tashkil etishning zamonaviy muammolari va ularning yechimlari ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Mualliflar psixologik xizmat faoliyatining asosiy konseptual asoslari, tarixiy taraqqiyot bosqichlari va mintaqaviy xususiyatlarini chuqur o‘rganib, zamonaviy boshqaruv tizimida uchraydigan muammolar va ularga yechimlar bo‘yicha ilg‘or tajribalarni keltiradilar. Tadqiqotda milliy va xorijiy olimlarning ishlari, amaliy tajriba natijalari va tanqidiy tahlillar asosida ilmiy xulosalar chiqariladi.